V33 Autotalli ja kellarimaali lattioille 2,5 L Betoninharmaa

Tuotenro: V332
67,90


Autotalli- ja Kellarimaali Lattioille

 •  10 vuoden takuu
 • Ideaali uusille, vanhoille ja ongelmallisille betonipinnoille sisätiloissa
 • Täydellinen viimeistely 
 • Maali kestää kulutusta, iskuja ja kolhuja erinomaisesti

KÄYTTÖKOHDE

Pinnat: sementti, betoni, tiili, metalli ja puu jne. Sisäkäytössä autotallit, kellarit, varastot, kodinhoitohuoneet, rappukäytävät, verstastilat jne. Ulkokäytössä katetut autokatokset, huvimajat, varastotilat jne.

ESIKÄSITTELY

Olennaista ennen lattian maalausta: Pinnan pitää olla puhdas, kuiva, rasvaton, huokoinen ja kalkiton. Pinta pestään aina ennen maalausta V33 esikäsittelyaineella kivi- ja betonipinnoille.

KÄSITTELEMÄTÖN PINTA:

 • Uusi betoni: anna kuivua 3 kuukautta ennen maalausta
 • Käsittelemätön sementti / betoni: puhdista pinta V33 Esikäsittelyaineella kivipinnoille. Tarkista lattiapinnan huokoisuus ”vesitippatestillä”. Jos vesi jää pinnalle, lattia ei ole riittävän huokoinen, jolloin maali ei kiinnity. Toista tällöin esikäsittely vahvemmalla seoksella ja huuhtele se lopuksi pois vedellä. Toista käsittely kunnes riittävä huokoisuus on saavutettu. Anna kuivua 48h.
 • Puulattiat: hio ja poista pöly.
 • Metalli: poista ruoste ja rasva.

MAALATTU PINTA:

 • Pese V33 esikäsittelyaineella ja anna kuivua. Hio sen jälkeen 80-120 karkealla hiontapaperilla poistaaksesi kaikki hilseilevä maali. Poista hiontapöly.

VAROTOIMENPITEET TASOITEPINNOILLE:

 • Uudet: Varmista yhteensopivuus valmistajalta
 • Vanhat: Kokeile tarttuvuus ensin pienelle alueelle

KÄYTTÖ

Ihanteelliset käyttöolosuhteet: 12 ja 25 °C välillä. Kokeile tuotetta aina ensin koepalalle tai huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi yhteensopivuuden, värin sekä lopputuloksen.

Sekoita perusteellisesti pitkällä tikulla ennen käyttöä ja käytön aikana. Aloita huoneen nurkasta siirtymällä eteenpäin uloskäynnin suuntaan. Käsittelemättömille lattioille: ohenna ensimmäinen kerros 5 % lakkabensiinillä. Anna kuivua 4-6h ennen toista kerrosta. Hio pinta kevyesti 6 tunnin kuluttua varmistaaksesi maalin kiinnittymisen ennen toista kerrosta. Erittäin huokoisille tai kuormitukselle alttiina oleville pinnoille kolmas kerros voi olla tarpeen. Tilan käyttöönotto ja kalusteiden paikoilleen laittaminen: 24h pinnat joiden päällä kävellään, 72h auton kuormitus. Ensimmäisen viikon aikana on noudatettava varovaisuutta.

10 vuoden takuu on uusille käsittelemättömille pinnoille käyttöohjeita noudattaen ja pinnat, jotka on esikäsitelty V33 Esikäsittelyaineella kivipinnoille. Takuu sovelletaan vain normaaliin kotikäyttöön, mutta ei niille pinnoille, joissa tapahtuu kapillaari-ilmiö tai pinnoille jotka rasittuvat nastarenkaista. Takuu koskee vain maalia ja on rajoitettu tuotehyvitykseen (tuotteen virheellisyyden todentaminen, tuotepakkaus ja kassakuitti).

 

Riittoisuus                                              1L = 14 m²

 

Levitys                                                   Sivellin, tela jossa 8-12 mm nukka

 

Kuivumisaika                                         6 tuntia kerrosten välillä, 24h täysin kuiva

Työvälineiden puhdistus                    Lakkabensiini

 

v334Autotalli_kellarimaali_varit

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Maalit, Etusivu
Powered by Powered by